Науковці ЛНТУ пройшли стажування у Технічному університеті «Гірнича академія Фрайберга» (Німеччина)
Обери своє: в ЛНТУ відбулося знайомство із факультетом митної справи, матеріалів та технологій
Майстер-клас з цукрової флористики для здобувачів спеціальності Харчові технології
Зі смаком, традиціями та… кар’єрним зростанням: студентів ЛНТУ запрошують до команди ТМ «Торчин»
Студентка ФАБД презентувала логотип, створений для кафедри харчових технологій та хімії ЛНТУ
Навчальна екскурсія здобувачів освіти ОП «Харчові технології» на ПрАТ «ТЕРЕМНО ХЛІБ»
В ЛНТУ відбулася студентська олімпіада з харчових технологій
Підготовка юних хіміків до Всеукраїнської учнівської олімпіади на базі ЛНТУ
Обговорення освітніх програм зі здобувачами вищої освіти на кафедрі харчових технологій та хімії
ЛНТУ на першому Міжнародному форумі «Be vegan. Progress. Trust yourself»
ЛНТУ розширює співпрацю у сфері харчових технологій та спорту
Обговорення Освітніх програм спеціальності 181 Харчові технології з академічною спільнотою
Команди ЛНТУ гідно представили власні новітні розробки на фіналі Lab2Market UA
Обговорення ОПП «Крафтові харчові технології» з представниками академічної спільноти
На ФММТ обговорювали питання академічної доброчесності в навчальному процесі
На кафедрі ТОПВ відбувся захист комплексних практичних індивідуальних завдань
Багатошарові чипси - візитка проєкту команди ЛНТУ
В ЛНТУ відбувся хакатон #StartUpBranches #EatMeDrinkMe
Професор ЛНТУ взяв участь у зустрічі представників університетів-партнерів проєкту AccEnt
Практичне заняття з управління якістю та безпечністю харчових продуктів
Всесвітній день продовольства в ЛНТУ
Шлях до успіху: екскурсія на кондитерську фабрику «Ярич»
Студенти та викладачі ЛНТУ обговорювали інноваційні технології на базі ТзОВ «Волинь-зерно-продукт»
Студенти та викладачі ФММТ влаштували благодійний ярмарок смаколиків
Харчування для тих, хто піклується про здоров’я: засновниця веган-арт-кафе в ЛНТУ
А що ви знаєте про академічну доброчесність?! «Доброчесний брейн-ринг» в ЛНТУ
Business-Profy-Day:в ЛНТУ відбувся масштабний фестиваль професій
Лекція-тренінг для студентів ФММТ «Кондитерська: шлях від домашньої кухні до крафтового виробництва»
Освітня програма «Харчові технології»
Відгуки на ОП
Навчально-методичне забезпечення ОП:
Результати моніторингу ОП:
Результати опитування стейкхолдерів ОП:
Виконання НПП ліцензійних умов
Освітня програма «Експертиза харчових продуктів та продовольчої сировини»
Відгуки на ОП
Навчально-методичне забезпечення ОП:
Результати моніторингу ОП:
Результати опитування стейкхолдерів ОП:
Виконання НПП ліцензійних умов
Освітня програма «Крафтові харчові технології»
Відгуки на ОП
Навчальний план ОП
Навчально-методичне забезпечення ОП:
Результати моніторингу ОП:
Результати опитування стейкхолдерів ОП:
Виконання НПП ліцензійних умов
Освітня програма «Харчові технології»
Відгуки на ОП
Навчальний план ОП
Навчально-методичне забезпечення ОП:
Результати моніторингу ОП:
Результати опитування стейкхолдерів ОП:
Виконання НПП ліцензійних умов
Матеріально-технічна база університету
Консультативні послуги та психологічна підтримка